0

Betingelser

Når du handler på Merchandise.dk, handler du med Merchandise.dk og du accepterer samtidigt vores betingelser, som du kan læse herunder.

FRAGT

Fragt koster 69,- og der er fri fragt på ordrer over 599,-.

Alle bestillinger leveres med PostDanmark eller GLS.

RETURNERING AF VARER

Når du handler på Merchandise.dk har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret jf. dansk lovgivning. Bemærk dog, at varen skal returneres i samme stand, som du modtog den. Bemærk yderligere, at du selv skal afholde udgift til returfragt. Hvis du returnerer dele af en ordre, der udløste fri fragt, og totalbeløbet derefter når under grænsen for fri fragt, vil fragten blive fratrukket den/de returnerede varers beløb. Vi kan først tilbageføre dine penge, når vi har modtaget varen og konstanteret, at den er i ordentlig stand.

Når du returnerer varen, skal den sendes til
Merchandise.dk
Bragesgade 8A
2200 København N
Danmark

Med varen skal du vedlægge en seddel om, hvorvidt du ønsker pengene retur eller bytte til en anden vare. Du bedes samtidigt vedlægge dit ordrenummer og gerne et telefonnummer eller en email, som vi kan kontakte dig på i tvivlstilfælde.

REKLAMATIONSRET

24 måneders reklamationsret. Man skal reklamere inden for rimelig tid, hvilket er inden 2 måneder efter man har konstateret fejlen eller manglen.

LEVERING

Medmindre andet er angivet på den enkelte vare, er der normalt 1-5 dages leveringstid.

BETALING

Betaling kan foretages med et Dankort, Visa/Dankort, Visakort, Mastercard, Maestro, Visa Elektron og American Express. Betalingen foregår over en krypteret server via 3.parts betalingsgateway og er lige så sikkert som at benytte dit kreditkort i supermarkedet. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv 25% moms.

Betalingen sker først på dit kreditkort i det øjeblik, hvor varen afsendes fra vores lager. 

FORTROLIGHEDSPOLITIK

Merchandise.dk forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Merchandise.dk vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Merchandise.dk vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

VÆRNETING OG LOVVALG

Enhver tvist mellem køber og Merchandise.dk - herunder fortolkning af Merchandise.dks handelsvilkår - afgøres af Sø- og Handelsretten i København i henhold til dansk lovgivning med dansk som gyldigt sprog.